KLASSISK BURGER
Slagtermester Andreas fra Cleaver’s Meat Market giver her sit bud på en klassisk burger fuld af smag og gode bøffer.
DET SKAL DU BRUGE (2 PERSONER)
2 stk. Briocheboller (Norcino)
1 tomat (Solfrugt)
1 salatløg (Solfrugt)
Grøn salat (Solfrugt)
300 g friskhakket økologisk oksekød (Cleaver’s Meat Market)
4 skiver røget bacon (Cleaver’s Meat Market)
2 skiver rød cheddar (Arla Unika eller Ma Poule)
Syltede drueagurker
God mayonnaise
Ketchup
SÅDAN GØR DU
- Skær grøntsagerne så de er burger-egnede. Tomater og løg i skiver, salat i strimler.
- Bøfferne steges i ca. 2 minutter på hver side ved høj varme. Læg cheddarosten ovenpå, når bøfferne vendes, og lad dem stege færdige på panden.
- Bacon steges sprød på en pande.
- Briochebollerne skæres i halve og lunes i ovn.
- Byg din burger, som du bedst kan lide den.
Slagterens tip til gode bøffer
Det handler om at vælge kød, af en ordentlig kvalitet. Ikke for magert, gerne økologisk og selvfølgelig friskhakket. Kødet skal æltes godt igennem med lidt salt, inden de hakkes og formes til bøffer. Det gør, at bøfferne holder på saften, og ikke sprækker i kanterne.