KRYDRET LAM
DET SKAL DU BRUGE (4 PERSONER)
1 lille spidskål (Solfrugt)
½ rødløg (Solfrugt)
½ bdt. koriander (Solfrugt)
2 spsk. olivenolie (Oliviers & Co)
2-3 spsk. limesaft
1 nip sukker
400 g lammekød i strimler, f.eks. kølle (Slagter Lund eller Torvets Slagter)
Olie til stegning (Oliviers & Co)
1 spsk. shawarmakrydderi (ASA Spice)
2 dl hummus
4 fladbrød
Salt og peber (ASA Spice)
SÅDAN GØR DU
- Snit spidskålen og rødløget fint, og hak korianderen groft. Vend alle tre dele med olivenolie, limesaft, sukker, salt og peber.
- Varm lidt olie på en pande, og brun kødet sammen med shawarmakrydderiet. Smag til med salt og peber.
- Lun fladbrødene, og smør dem med hummus. Top med spidskålssalat og krydret lam.