ØSTERS MED SOYA, CHILI OG YUZU
Østers er ikke bare østers! Østers er ligesom vinhuse. Alle kan noget forskelligt. Nogle er
søde, andre mineralske eller kødfyldte. Og så er der de salte, selvfølgelig. Der er kun en
vej frem, hvis du skal finde din egen favorit.
DET SKAL DU BRUGE
12 stk krystaløsters (Hav eller Den Grønne Kutter)
1 spsk lys soja (Den Kinesiske Købmand)
1 spsk yuzusaft (Den kinesiske Købmand)
12 skiver rød chili (Solfrugt)
SÅDAN GØR DU
- Start med at åbne dine østers, og skil dem fra musklen.
Gem skallerne til anretning. - Anret østersene i skallerne på fade – for eksempel placeret
på salt eller skyllede sten. - Bland nu soja og yuzu sammen, og fordel over dine
østers. - Slut af med at anrette en skive chili oven på hver østers.
- Servér med en iskold øl.
Opskriften er fra vores kogebog Opskrifter fra torvet. Læs mere her.