FORÅRSSALAT
DET SKAL DU BRUGE (4 PERSONER)
1 bdt. grønne asparges (Solfrugt)
200 g renset stenbiderrogn (Hav eller Den Grønne Kutter)
2 håndfulde blandet salat i grove stykker (Solfrugt)
1 dl piskefløde (Omegn & Venner)
2 spsk citronsaft
1 lille rødløg (Solfrugt)
4 radiser (Solfrugt)
1 avocado (Solfrugt)
Urter til pynt, f.eks. dild
Salt og peber (ASA Spice)
SÅDAN GØR DU
- Bland piskefløde med citronsaft, salt og peber, og lad det trække ved stuetemperatur i 20-30 minutter, til blandingen tykner.
- Trim aspargesene, skær dem i mundrette stykker, og kog dem i letsaltet vand i ca. 3 minutter.
- Pil, halvér og snit rødløget. Skær radiserne i tynde skiver og avocadoen i tern. Vend eventuelt avocado-ternene med lidt citronsaft for at bevare farven, hvis salaten ikke skal spises straks.
- Anret salaten på tallerkner eller på et stort fad sammen med rogn og urter. Servér med den syrnede fløde og godt brød.