RODFRUGTSUPPE
DET SKAL DU BRUGE (4 PERSONER)
300 g gulerødder (Solfrugt)
300 g pastinakker (Solfrugt)
2 fed hvidløg (Solfrugt)
1 stort løg (Solfrugt)
3 spsk olie (Stigs Oliven)
1 spsk stødt ingefær (ASA Spice)
1/2 tsk stødt lemondrop chili (ASA Spice)
1 spsk stødt koriander (ASA Spice)
1 spsk urtebouillon
750 ml kogende vand
1 dåse kokosmælk
1 potte thaibasilikum
Salt og peber (ASA Spice)
SÅDAN GØR DU
- Skræl rodfrugterne, og skær dem i tern. Pil løg og hvidløg, og hak dem groft. Varm en tykbundet gryde op, og tilsæt ingefær, koriander og chili.
- Lad det få varmen et minuts tid – krydderierne må ikke brænde. Tilsæt nu olie og grøntsagerne. Steg i 5-7 minutter.
- Bland urtebouillon med vand, og hæld det i gryden. Lad det småkoge i 15-20 minutter, og tilsæt kokosmælk. Tag gryden af blusset, og blend suppen med en stavblender.
- Smag til med salt og peber, og server suppen med thaibasilikum og gerne en håndfuld croutoner.
I de kolde måneder kan du varme dig på denne smagsfulde suppe, som Julian fra Asa Spice har tilberedt med en masse krydderier fra stadet.