Forårets gilde
PÅSKENS FROKOST
Den årlige påskefrokost er en af forårets hele store begivenheder. Pønser du på at imponere familien, vennerne eller noget helt tredje med et stykke med højtbelagt eller friske råvarer, så har vi her samlet en god portion inspiration til det kolde (og lune) påskebord.
HÆV FORVENTNINGERNE
Bagværket skal være i orden, når forårssolen titter frem til påskefrokosten. Heldigvis er der nok at vælge imellem på torvet, der både huser danske, økologiske rugbrød hos Lauras Bakery og italienske landbrød hos Norcino.
FEM SMØRREBRØD TO GO
En kartoffelmad, en med høns, de marinerede sild, roastbeef og æggemaden med rejer. Hallernes Smørrebrød pakker hele rækken til dit påskebord. Få de fem små stykker til 198 kr. Bestil i stadet eller via deres hjemmeside.
ÆGTE TRADITIONER
Hvad enten de er med til bords som påskedekoration eller pålæg til det kolde bord. Æg skal der til. Hos Omegn & Venner kan du få økologiske og friske købmandsvarer.
SILD SKAL DER TIL
En påskefrokost begynder med silden på rugbrød – gerne med en haps snaps til. Køb dine ferske sild i flere varianter hos Hav og Den Grønne Kutter.
RØRENDE GODT PÅLÆG
Hvis den hjemmelavede menu virker som en stor mundfuld, så er vores hjemmebragte noget lettere at gabe over. Hos Rørt laver de dagligt friskrørte pålægssalater – alt fra den klassiske hønsesalat til Michels populære “Æg & trøffel”.
OSTEBORDET
Krondild, Skærsild og Arla Unikas Aquavit fra Copenhagen Distillery. Mere skal der ikke til. Med disse ingredienser kan du glæde ethvert hjerte med forkærlighed for oste.
TorvehallerneKBH på mail