HIJA DE SANCHEZ TAQUERÍA
Et vaskeægte mexicansk Taqueria er flyttet ind i hallerne. Bag disken står Rosio Sanchez, der har skiftet forklædet fra noma, for at dele sin egen madkultur og tacoens fortrineligheder med danskerne.
Hemmeligheden bag en god taco ligger i massaen, dejen som man laver sine tortillas af. Og det er ikke uden grund at tacoen udgør rygraden i det mexicanske køkken. Fyldet kan varieres i det uendelige – og det bliver det også hos Hija de Sanchéz, hvor menuen skifter i takt med sæsonens råvarer og kokkens smag.
Ikke nok med at du kan smage de autentiske tacos, så kan du også tage smagen af Mexico med hjem. I det nye stade inden døre er hylderne fulde af hjemmelavede produkter, masadej, frisklavede tortillas, totopos, forskellige varianter af salsa og meget mere – så du kan holde tacoaften derhjemme.
Om formiddagen fra kl. 10-12 kan man også nyde morgenmad i stadet, prøv deres morgenmads-burrito med æg, ost og koriander pakket ind i en hvedetortilla og serveret med salsa roja.
I sommermånederne kan Hija de Sanchez også findes i deres udendørsstade på torvet midt imellem de to haller.