torsdag 25. august 2022
Østers, caviar & champagne!
Kom med til en smagning extraordinarie, når Paris 90, Gastro Unika og Den Grønne Kutter slår pjalterne sammen i en skøn forening, med østers, caviar og champagne på menukortet.
Victor Monchamp fra Paris 90 tager champagnen under armen, Gastro Unika byder på deres bedste caviar, og Den Grønne Kutter åbner østers fra både indland og udland.
Aftenens menu
- Seks østers: Gillardeau, Roumégous Spéciales, Papillon, Le Gall, Josephine, Venø Gigas
- Tre caviar-serveringer: Gold, Oscietra, Beluga
- Det hele suppleres af tre forskellige glas champagne
Program
fredag 28. marts
CHAMPAGNE & ØSTERS
lørdag 12. april
HATTESENS KONFEKTFABRIK BESØGER DELIDROP
lørdag 1. marts
TAIWANESISK DUMPLING-EVENT
onsdag 2. april
DADDELKUGLER
lørdag 22. februar
APPELSIN-BONANZA HOS SOLFRUGT
fredag 31. januar
FASTELAVN PÅ TORVET