AFFOGATO MED VANILJEIS
4 personer | 10 min
Når tiden er knap, men du har lyst til en lækker finale, så er affogato den helt rigtige servering. Desserten er ustyrlig lækker og nem at give sig i kast med. Det kræver bare, at varerne er købt, og at lysten er der.
.
DET SKAL DU BRUGE
4 spsk mørk rom (Noorbohandelen)
4 tsk rørsukker
4 kugler vaniljeis (Maggis)
4 dobbelte espressoer (Coffee collective)
50 g mørk chokolade (70 %), revet (Summerbird)
SÅDAN GØR DU
- Kom 1 spiseskefuld rom og 1 teskefuld rørsukker i fire kopper.
- Tilsæt nu 1 kugle vaniljeis i hver kop, kør en dobbelt espresso over hver kugle is, og drys til sidst chokolade over.
- Servér med det samme.
Nyd gerne en fransk rom til retten.
Opskriften er fra vores kogebog Opskrifter fra torvet. Læs mere her.