SYLTEDE RØDLØG
Hos Le Petit Vinbar får du ikke bare serveret vellavet, men også hjemmelavet mad. Deres syltede rødløg er f.eks. prikken over i’et i mange af deres retter. De bruger dem både som topping til deres salater, i portobello-sandwiches, i den berømte steak-sandwich og ofte som tilbehør til retterne på deres Meat free monday.
DET SKAL DU BRUGE
1-liter patentglas
4 store flotte rødløg (Solfrugt)
5 dl. hvidvinseddike (Noorbohandelen)
0,5 dl. rødvin (VinVeto)
5 spsk brun sukker
Salt og peber (ASA Spice)
SÅDAN GØR DU
- Pil rødløgene og skær dem i tynde skiver. Placer dem i et patentglas.
- Bland eddike, rødvin, brun sukker, salt og peber i en skål, og pisk indtil sukkeret er fuldstændigt opløst i væsken.
- Hæld derefter væsken over rødløgene og de vil være klar dagen efter. De syltede rødløg skal opbevares i køleskabet.