OPSKRIFTER TIL PÅSKEBORDET
Vi har samlet en håndfuld opskrifter med påskens favoritter, så du kan skabe de bedste rammer for dine gæster. Bliv inspireret her.
SLAGTER LUNDS LEVERPOSTEJ
En hjemmebagt leverpostej hører til sjældenhederne i de fleste hjem. Men det er en skam, for den er simpel at lave og tager næsten ingen tid, når man først er kommet i gang.
STEGTE SILD
Stegte sild i eddike er et af de bedste biprodukter, man kan forestille sig. Prøv denne lækre opskrift med syltelage.
HØNSESALAT
Et påskebordet kalder på en dejlig hønsesalat. Michel fra Rørt er manden bag opskriften, hvor hvide asparges, hønse-boullion og kyllingeskind fuldender genistregen.
KARRYSILD
Ingen påske uden karrysild. Derfor har vi bikset en opskrift sammen med fennikel og æble, som er lige til. Find den her.
LAMMEKOTELETTER
Rosenkål er en lille og ofte misforstået kål. Men hvis man giver den en hård og hurtig tilberedning, er den fuldstændig fantastisk! Her nydes den med et par gode, marinerede lammekoteletter.
DÅSEFISK
Dåsemad er helt genialt. Særligt når tiden er knap. Rør en god mayonnaise, køb et godt brød og en citron. Så er du faktisk i gang med en uformel, men superlækker forret til mange eller få.
AFFOGATO MED VANILJEIS
Desserten er ustyrlig lækker og nem at give sig i kast med. Det kræver bare, at varerne er købt, og at lysten er der.
PÅSKENS ÅBNINGSTIDER
Vi holder selvfølgelig åben hele påsken. Læs mere om vores åbningstider.