Prikken over i'et
NYTÅRETS GLÆDER
Kransekagen, trøflerne, caviaren og østersene - vi har det hele til den store finale.

KRANSEKAGEN
Er du til små stykker eller høje tårne? Uanset hvad har vores bagere lige den kransekage, du søger.
Kransekagen fra Sweet Valentine har Marianne stået for. Den fås i to størrelser - til 6 eller 10 personer. Norcino byder på økologiske kransekager: med nougat eller almindelig. De helt enkle kransekagestænger, kan du få hos Lauras Bakery. Og hos Grannys House kan du vælge kransekager med orange, nougat eller amarenabær den med 100 % Valencia Marcipan.

CAVIAREN
Caviar må være prikken over i'et på enhver nytårsaften. En utrolig velsmagende ret, der bør serveres enkelt og elegant, så du får alle smagsnuancerne med.
Find din caviar hos Hav og Den Grønne Kutter.

HORS D'OEUVRE
Mangler du en lille bid til dronningens tale, kan vi anbefale de små krustader fra Rørt. De fås med hummer, hellefisk, øg & trøffel og rejer - og koster 75 kr. pr. kuvert.

TRØFLERNE
Der siges at trøffelpriserne er ekstra attraktive i år, da restauranterne er lukkede. Så nu er der ingen undskyldninger for ikke at nappe en delikat trøffel med hjem.
Ma Poule får ugentligt leveret trøfler fra Umbrien. Her kan du få både de hvide, og sorte - og lige i den mængde du ønsker. Hos Salumeria tilbyder de også de sorte af slagsen.
De hvide (Magnatum) trøfler har kraftig, intens smag med smagsnuancer af moskus og en gennemtrængende hvidløgsnote. Denne trøffel gør sig bedst på kolde retter, da opvarmning vil ødelægge den delikate smag.
Den sorte (Tuber Melanosporum) trøffel har noter af kraftig chokolade, nødder, skovbund, et strejf af peber og let bitre nuancer. Den sorte trøffel kan bruges på både kolde og varme retter.

ØSTERSENE
Vi løber ikke tør for østers foreløbig. Vores to fiskehandlere Hav og Den Grønne Kutter fylder disken med østers fra både Danmark og Frankrig. Og så får vi besøg af en lokal østersdyrker fra Venø til vores udendørsmarked 29.-31. december.