Fra forret til dessert. Fra morgen til aften. Brød og bagværk følger os dagen lang, og heldigvis for det. For hvem kan undvære et godt surdejsbrød med tandsmør, wienerbrød til weekenden eller hemmeligheden bag den danske lykke – rugbrødet?
Med andre ord: hvis du elsker duften i bageriet, vil du elske duften af de tidlige morgener på torvet, hvor både snegle og håndværkere går som varmt brød. På torvet har vi både bagerjomfruer og konditorer, der ved præcis hvordan enhver kage skal skæres, og som hellere end gerne slår et lidt for stort brød op, når bageovnen tændes.
BRØD OG BAGVÆRK PÅ TORVET
SÆSONENS BAGVÆRK
Albatross & Venner er et bageri med hang til klassikere og spontanitet til nye bagværker. Torvets helt eget bageri, hvor du kan følge med, når dagens saftige krummer formes og bages.
CONFIT DE CANARD
Ma Poules serverer med stolthed sin signatur sandwich, confit de canard. Sandwichen er lavet på friskbagt fransk baquette og kan nydes med et glas vin.
KLAR, PARAT, BAG!
Gå på opdagelse blandt regnbuefarvede udstikkere og utallige mundstykker til glassursprøjten. Hos Den Lille Bagebutik kan du hæve forventingerne til køkkenets bagværk.