• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
TorvehallerneKBH

TorvehallerneKBH

Hele byens spisekammer

  • Det sker
  • Stader
  • Torvevarer
  • Gavekort
  • Om os

Torvevare

Fra forret til dessert. Fra morgen til aften. Brød og bagværk følger os dagen lang, og heldigvis for det. For hvem kan undvære et godt surdejsbrød med tandsmør, wienerbrød til weekenden eller hemmeligheden bag den danske lykke – rugbrødet?

Med andre ord: hvis du elsker duften i bageriet, vil du elske duften af de tidlige morgener på torvet, hvor både snegle og håndværkere går som varmt brød. På torvet har vi både bagerjomfruer og konditorer, der ved præcis hvordan enhver kage skal skæres, og som hellere end gerne slår et lidt for stort brød op, når bageovnen tændes.

BRØD OG BAGVÆRK PÅ TORVET

SÆSONENS BAGVÆRK

Albatross & Venner er et bageri med hang til klassikere og spontanitet til nye bagværker. Torvets helt eget bageri, hvor du kan følge med, når dagens saftige krummer formes og bages.

Læs mere
CONFIT DE CANARD

Ma Poules serverer med stolthed sin signatur sandwich, confit de canard. Sandwichen er lavet på friskbagt fransk baquette og kan nydes med et glas vin.

Læs mere
KLAR, PARAT, BAG!

Gå på opdagelse blandt regnbuefarvede udstikkere og utallige mundstykker til glassursprøjten. Hos Den Lille Bagebutik kan du hæve forventingerne til køkkenets bagværk.

Læs mere

Løg er måske den vigtigste basisingrediens i det europæiske køkken. Det er skarpt og sprødt i rå form, men blødt og til den søde side, når man tilbereder det. Løg er kedeligt og hverdagsagtigt, lige indtil du tænder kogepladen og går i gang. Det kan bruges i alt fra suppe til kompot, som drys, smagsgiver og ren råstyrke. Hvert løg har sin anvendelse – rødløg i ringe til en sildemad, skalotteløg fintsnittet på din salat, zittauerløg til en fyldig løgsuppe bare for at nævne et par eksempler. Specielt de gule zittauerløg giver god sødme til for eksempel gryderetter og sovse.

Løg indeholder også mange nyttige stoffer for vores krop. Blandt andet betacaroten, kalcium, C-vitamin, fibre samt antioxidanten quercetin.

LØG I MADEN

STEGTE SILD

… i eddikelage.

Læs mere
ASPARGESSUPPE

… med hønsefond og ramsløgsolie.

Læs mere
KLASSISK BURGER

… med briocheboller og økologisk oksekød.

Læs mere

Smagen kan hælde til det sure, men i citrusfamilien finder vi også den frugt, der får os til at smile. Og netop nu bugner grønthandlernes kasser af de farverige, saftige citrusfrugter. Citrusfrugterne ligger også i front, når det kommer til evnerne som snueknuser. Frugterne er nemlig fulde af sunde C-vitaminer. Så det er bare om at komme i gang med at jage forkølelsen på flugt med saft eller sund salat.

CITRUSFRUGTER PÅ TORVET

Torvet bugner af citrusfrugter i forskellige farver og former.

SIRUP PÅ CITRUSFRUGTER

Bergamote- og yuzusirup er perfekt til at pifte din cocktail op! Hos Fresh Market, kan du finde citrusfrugter i både fast og flydende form.

FRISKE CITRONER

Tilføj sunde C-vitaminer, med friske og saftige citroner til maden. Find dem på torvet hos Solfrugt.

FLØDEBOLLER MED CITRUS

Citrusfrugter til den søde tand! Hos Glean kan du få veganske flødeboller med lemoncurd, yuzu eller appelsin.

Har du ikke tålmodighed til at gribe kniv, kurv og svampebog og gå på jagt med næsen i skovbunden, har TorvehallerneKBH gjort arbejdet for dig. De små delikatesser pibler frem overalt hos grønthandleren, klar til at friste godtfolk & ganer.

I middelalderen anså man svampe for djævelskab, der kun indgik i heksebryg og trylledrik. Men i dag lader man sig gerne fortrylle af champignoner, kantareller, Karl Johan – fortrinlige som de er til risotto og pasta eller bare vendt på en glohed pande i lidt smør med hvidløg og rosmarin. Og nu hvor efteråret begynder at røre på sig, gør smagen sig også vældig godt i gryde-, wokretter og supper.

SVAMPE PÅ TALLERKNEN

RAVIOLI

… med svampe og trøffel i salviesmør.

Læs mere
SVAMPEBYGOTTO

… med syltede svampe.

Læs mere
GRÆSKARPIZZA

… med blandede svampe.

Læs mere

RISOTTO

… med kantareller og confiterede kyllingehjerter

Læs mere

Man kan ikke sige snitte uden at sige hindbær – og hvad ville rødgrød egentlig være uden det delikate lille bær? Når sensommeren nærmer sig, hænger de sødmefulde bær tungt på buskene. De er fulde af fibre og vitaminer – og en fryd for smagsløgene. De smager dejligt, som de er, men de imponerer især i dessertkøkkenet. Brug dem i frugtdesserter, i sorbeter, i tærter eller som syltetøj, kompot og marmelade

HINDBÆR I MADEN

MAZARINKAGE

… med fed creme fraiche og blandede bær.

Læs mere
BITRE SALATER

… med hindbær, gammel parmesan og lagret balsamico.

Læs mere
RØDGRØD

… med modne bær og fed fløde.

Læs mere

Fra lyse, næsten hvide til gule, røde og mørke, ja næsten sorte. Søde, sure og vilde. Kirsebær findes i hundredvis af sorter – og kan bruges til hundredvis af sager. Om sommeren snacker vi dem i sommervarmen, men de kan også anvendes i salater, til frugtdesserter og is, tærter og kager samt til supper. Og selvfølgelig – som prikken over i’et juleaften på toppen af risalamanden.

  • « Go to Previous Page
  • Side 1
  • Side 2
  • Side 3
  • Side 4
  • Side 5
  • Go to Next Page »

høst sæsonens torvenyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Footer

besøg os hver dag

man-fre lør-søn

10-19 10-18

Nyd din morgenkaffe og bagerbrød fra kl. 7.
Nogle spisestader holder længere åbent.

Særlige åbningstider

Kontakt os

info@torvehallernekbh.dk

TorvehallerneKBH

Frederiksborggade 21

1360 København K

følg os

Facebook

Instagram

Nyhedsbrev

YouTube

  • Åbningstider
  • Find rundt
  • Nyhedsbrev
  • Presse
  • Historie
  • Jeudan
  • Arkitekten bag
  • Bliv stadeholder
  • Job
  • ANSVARLIGHED
  • Ordensregler
  • Persondatapolitik
  • Alle
  • I sæson
  • Højtid
  • Opskrifter
  • Torvevarer
  • Tips