JULENS OPSKRIFTER
Mangler du inspiration til julens middage, har vi samlet en håndfuld opskrifter, der både går til frokost, aften og det søde indslag.

ANDEBRYST MED ORANGESAUCE
Skal anden serveres på en anden måde i år? Prøv denne lækre opskrift på andebryst med orangesauce.

KYLLINGELEVER-PARFAIT
Denny fra Omegn & Venner har lavet opskriften på denne lækre kyllingeleverparfait, som han storsælger fra sit stade. Denny foreslår at servere retten med grillet brød og ribsgele. Få opskriften.

SLAGTER LUNDS LEVERPOSTEJ
En hjemmebagt leverpostej hører til sjældenhederne i de fleste hjem. Men det er en skam, for den er simpel at lave og tager næsten ingen tid, når man først er kommet i gang.

STEGTE SILD
Stegte sild i eddike er et af de bedste biprodukter, man kan forestille sig. Det er nemlig oplagt at stege for mange sild, når der er stegte sild på menuen.

RISENGRØD MED ESTRAGONSUKKER
Hvis du har en nisse på loftet, så har Lasse fra GRØD en (lidt utraditionel) opskrift på risengrød, der kan mætte den gastronomiske julenisse.

MARCIPANBRØD
At invitere på et hjemmelavet marcipanbrød er en ultimativ kærlighedserklæring. Bevares, det er der mange ting, der er, men lige her er det beslutningen om at dele med andre, der er afgørende.

PEBERKAGER
Juletid er bagetid for Marianne fra Sweet Valentine, der altid har peberkager som en del af repertoiret. Vi har været så heldige at lokke opskriften ud af hende, så du kan gøre hende kunsten efter.

VI HOLDER ÅBENT ALLE DAGE FREM TIL JUL
Mandag-fredag: 10-19
Lørdag & søndag: 10-18
Vi holder åbent t.o.m. 23. december, og går på juleferie 24.-26. december.