Eftertragtede delikatesser og friske råvarer. Fra nyopgravede danske kartofler og friskfanget fisk til den spanske stolthed: Iberiske sortfodsskinke. Uanset om smagen hælder til det sure, det søde eller det lidt dekadente, har vi altid noget for alle med en god appetit.
AGURKESALAT
Le Petit Vinbar inspirerer til mere kreativitet i agurkesalaten.
BITRE SALATER
Med hindbær, parmesan og lagret balsamico.
BLOMMER
Spis dem, som de er, friskplukkede, med det samme. Eller lad dem simre til en chutney.
BROCCOLINI
Med ingefær og chili.
BROMBÆR-ÆBLE SYLTETØJ
Gem sæsonens høst på glas.
BRØD & BAGVÆRK
Elsker du duften i bageriet?
CHILI
Løfter både salte og søde retter til nye højder.
CLEAVER’S BURGER MED BEER CHEESE
Øl, ost og burger.
CUMBERLANDHOTDOG
Med løgkompot og chili.
DADDELKUGLER
Med nødder og mørk chokolade.
FERMENTERET KÅL
Fermenteret kål for begyndere.
GRÆSKAR
Når efteråret begynder at røre på sig, titter en farverig gæst frem på torvet.
GRÆSKARPIZZA
Pizza med fyld af hokkaido og svampe.
GRÆSKARSUPPE
Græskarsuppe med rød karry, granatæble & sprøde kikærter.
Helbagt Blomkål
Med peanut-koriander-creme.
KARDEMOMME
Når vintermørket sænker sig gør de aromatiske frø det godt som smagsgiver i varme drikke.
KRYDDERURTER
Drys, snit og hak dig til aromatiske smagsoplevelser fra de spændstige krydderurter.
NØDDER
Hårde nødder at knække.
PASTA ALLA PUTTANESCA
En traditionel italiensk pastaret.
PASTA MED CROSTINI
En skøn italiensk pastaret.
RABARBER
Når rabarberen kommer på bordet er sommeren på vej.
RATATOUILLE
En skøn fransk provencalsk ret.
RIBOLLITA
En gammel norditaliensk hverdagsret, der kun bliver bedre af at stå natten over.
RIMMET MAKREL
Med kærnemælk, mandelolie og friske mandler.
RISOTTO
Med kantareller og confiterede kyllingehjerter.
ROMROSINER
Rom og rosiner er en fortrinelig duo.
RØDGRØD MED FLØDE
Mormors rødgrød smagte som den her.
RØDGRØD MED RABARBER
Med rabarber, jordbær og solbær.
SPICY MAJSKOLBE MED COMTÉ
Perfekt til grillsæsonen, men
også til en regnvejrsdag med vinduerne åbne.
SPIDSKÅL MED GAMMEL KNAS
Nem og hurtig ret med få ingredienser.
SPINAT
Bliv stor og stærk.
SPRØD PIZZABUND
Få en lækker og sprød pizzabund.
SPRØDE BLÆKSPRUTTER
Med aioli.
Sprøde Østershatte
Med spinat og citrontimian.
STENBIDERROGN
En forårsbebuder af den himmelske slags pibler frem af de danske farvande.
STRACCIATELLA
Med flamberede og honningglaserede figner.
STRACCIATELLA
Med ærter og iberico.
SVAMPE
I middelalderen anså man svampe for djævelskab.
TOMATER
De dufter af sol, og smagen er himmelsk.
TOMATSALAT MED OLIVEN OG MOZZARELLA
Tomatsalat er altid et godt valg (når tomaterne er i sæson, selvfølgelig).
TRØFFELSMØR
Prøv Edouards lækre trøffelsmør.