Eftertragtede delikatesser og friske råvarer. Fra nyopgravede danske kartofler og friskfanget fisk til den spanske stolthed: Iberiske sortfodsskinke. Uanset om smagen hælder til det sure, det søde eller det lidt dekadente, har vi altid noget for alle med en god appetit.
AFFOGATO MED VANILJEIS
Desserten er ustyrlig lækker og nem.
AGURKESALAT
Le Petit Vinbar inspirerer til mere kreativitet i agurkesalaten.
BRÆNDT SASHIMI
Rå fisk er elegant, sundt og velsmagende.
BRØD & BAGVÆRK
Elsker du duften i bageriet?
BURRATA med stenbiderrogn
Stenbiderens rogn er den fineste af vores forårsbebudere.
CÔTE DE BOEUF
Côte de boeuf med confiteret hvidløg og Pommes Anna.
DADDELKUGLER
Med nødder og mørk chokolade.
DÅSEFISK
Dåsefisk med kamillemayonnaise, brød og citron.
FISKEFRIKADELLER MED GROV REMOULADE
Nyd med purløgssauce, nye kartofler og remoulade.
FORÅRSSALAT
Med rogn, asparges og avocado.
HØNSESALAT
Hønsesalaten, hvor der hverken spares eller spildes.
KAMMUSLINGER MED PARMESAN OG TRØFFEL
Perfekt tilbehør til de fleste retter.
KARTOFFELBLINIS med stenbiderrogn
Kartoffelblinis med stenbiderrogn, syrnet fårefløde og rødløg.
KRYDDERURTER
Drys, snit og hak dig til aromatiske smagsoplevelser fra de spændstige krydderurter.
LAMMEKOTELETTER
Lammekoteletter med rosenkål i harissa.
MARINADE TIL LAM
Prøv Yahyas lækre marinade til lam.
PANDEKAGER MED ROM
Pandekager til voksne – det er lige præcis, hvad det her er.
PASTA ALLA PUTTANESCA
En traditionel italiensk pastaret.
PASTA MED CROSTINI
En skøn italiensk pastaret.
RATATOUILLE
En skøn fransk provencalsk ret.
RIBOLLITA
En gammel norditaliensk hverdagsret, der kun bliver bedre af at stå natten over.
ROMROSINER
Rom og rosiner er en fortrinelig duo.
SALADE LANDAISE DE MA POULE
En af Edouards yndlingsretter.
SPAGHETTI MED ’NDUJA, PALMEKÅL OG PINJEKERNER
En af hverdagens sande helte er pastaretten.
SPRØD PIZZABUND
Få en lækker og sprød pizzabund.
STENBIDERROGN & STRACCIATELLA
Nordens kaviar i smuk forening med en italiensk charmør.
TACOS
Med rejer og mangosalsa.
TORSKEROGN MED TORSKEROGNSCREME
Kogt torskerogn, torskecreme og stegt torskerogn.