Eftertragtede delikatesser og friske råvarer. Fra nyopgravede danske kartofler og friskfanget fisk til den spanske stolthed: Iberiske sortfodsskinke. Uanset om smagen hælder til det sure, det søde eller det lidt dekadente, har vi altid noget for alle med en god appetit.
AGURKESALAT
Le Petit Vinbar inspirerer til mere kreativitet i agurkesalaten.
ASPARGESSUPPE
Grøn aspargessuppe med spinat og ramsløgolie.
BITRE SALATER
Med hindbær, parmesan og lagret balsamico.
BROCCOLINI
Med ingefær og chili.
BRUSCHETTA MED SOMMERBUK
En hapser, der med garanti tager kegler!
BRØD & BAGVÆRK
Elsker du duften i bageriet?
CHILI
Løfter både salte og søde retter til nye højder.
CLEAVER’S BURGER MED BEER CHEESE
Øl, ost og burger.
CUMBERLANDHOTDOG
Med løgkompot og chili.
DADDELKUGLER
Med nødder og mørk chokolade.
FERMENTERET KÅL
Fermenteret kål for begyndere.
FISKETACOS
Med hjemmelavet tacos og tacosauce.
FRUGTSALAT MED RÅCREME
En nem og hurtig dessert med 50 % creme fraiche.
GALETTE
Med grønne asparges.
Helbagt Blomkål
Med peanut-koriander-creme.
HELBAGT PIGHVAR
Med peberrodsblanquette, friske ærter og nye kartofler.
HINDBÆR
Man kan ikke sige snitte uden at sige hindbær.
JORDBÆR
En himmerigsmundfuld af sødme, saft, syrlighed og C-vitamin.
JORDBÆR MED VANILJEFLØDE OG JERNURT
Den her dessert skal du lave af dine yndlingsjordbær.
KOLDSKÅL
Et sommerhit uden lige, lavet på Arla Unikas kefir, fløde og mælk.
KRYDDERURTER
Drys, snit og hak dig til aromatiske smagsoplevelser fra de spændstige krydderurter.
MAZARIN
Med fed creme fraiche og blandede bær.
OSTESNOBRØD
Sno(oste)brød.
PASTA ALLA PUTTANESCA
En traditionel italiensk pastaret.
PASTA MED CROSTINI
En skøn italiensk pastaret.
RABARBER
Når rabarberen kommer på bordet er sommeren på vej.
RATATOUILLE
En skøn fransk provencalsk ret.
RIBOLLITA
En gammel norditaliensk hverdagsret, der kun bliver bedre af at stå natten over.
ROMROSINER
Rom og rosiner er en fortrinelig duo.
RØDGRØD MED FLØDE
Mormors rødgrød smagte som den her.
SOMMERBUK
Med spæde grønne sager i flødesauce.
SPIDSKÅL MED GAMMEL KNAS
Nem og hurtig ret med få ingredienser.
SPINAT
Bliv stor og stærk.
SPRØD PIZZABUND
Få en lækker og sprød pizzabund.
Sprøde Østershatte
Med spinat og citrontimian.
STRACCIATELLA
Med ærter og iberico.
SYLTEDE STIKKELSBÆR
Hvis du ellers kan komme forbi de stikkende torne, venter der en af sommerens lækreste godbidder.
TOMATER
De dufter af sol, og smagen er himmelsk.
TOMATSALAT MED OLIVEN OG MOZZARELLA
Tomatsalat er altid et godt valg (når tomaterne er i sæson, selvfølgelig).
TONKATSU
Med spicy coleslaw.
ÆRTER
Verdens bedste ærter er danske.