Tips & Torvevarer
Friskfanget havkat, blåmuslinger, tun og laks, uforskammet lækre tapas som tynd tun, fish cakes og rejekugler, byens bedste fiskefrikadeller og retter som Kuller i karry eller Helle for laksen. Kort sagt: Stimevis af gode smagsoplevelser.
AFFOGATO MED VANILJEIS
Desserten er ustyrlig lækker og nem.
AGURKESALAT
Le Petit Vinbar inspirerer til mere kreativitet i agurkesalaten.
AND
Duften og smage af dejlig sprød and.
ANDEBRYST MED ORANGESAUCE
Skal juleanden tilberedes på en
APPELSIN-DRINK
Friskpresset appelsin med vodka og vanilje.
ASPARGES
Hvide eller grønne - smagen er overjordisk.
ASPARGESSUPPE
Grøn aspargessuppe med spinat og ramsløgolie.
BAGT TORSK
Med urter, citron og rasp.
BAGT TORSK MED STEGTE GRØNNE ASPARGES
Skal det være nemt og lækkert, er denne opskrift et godt bud.
BITRE SALATER
Med hindbær, parmesan og lagret balsamico.
BLOMMER
Spis dem, som de er, friskplukkede, med det samme. Eller lad dem simre til en chutney.
BLÅBÆR
Til velsmagende sommersalater, efterårssylt eller morgensmoothien
BLÅMUSLINGER
Dampet i øl med selleri og timian.
BRAISERET RØDKÅL
Med æbler og varme krydderier.
BROCCOLINI
Med ingefær og chili.
BROMBÆR-ÆBLE SYLTETØJ
Gem sæsonens høst på glas
BRÆNDT SASHIMI
Rå fisk er elegant, sundt og velsmagende.
BRØD & BAGVÆRK
Elsker du duften i bageriet?
BURRATA med stenbiderrogn
Stenbiderens rogn er den fineste af vores forårsbebudere.
BØNNER
Med Ras el Hanout, mynte og feta.
CHILI
Løfter både salte og søde retter til nye højder
CHILISAUCE
En basisopskrift med grundsmagene på plads.
CHOKOLADE
Får store og små til at smelte
CITRUSFRUGTER
Sure, søde og sjove
CLEAVER’S BURGER MED BEER CHEESE
Øl, ost og burger.
CÔTE DE BOEUF
Côte de boeuf med confiteret hvidløg og Pommes Anna
DAMPEDE BLÅMUSLINGER
Med fennikel, gulerod og bladselleri.
DUMPLINGS
Dampede dumplings med hummer.
DÅSEFISK
Dåsefisk med kamillemayonnaise, brød og citron
ESPRESSO MARTINI
Forkæl dine gæster med en klassisk after dinner cocktail.
FARS DAG
Søndag 5. juni hylder vi fædrene - forkæl din far lidt ekstra på dagen med en tur på torvet.
FASTELAVN
Februars farverige boller pryder bagervinduer i hele byen.
FERMENTERET KÅL
Fermenteret kål for begyndere.
FISKEFRIKADELLER MED GROV REMOULADE
Nyd med purløgssauce, nye kartofler og remoulade.
FISKETACOS
Med hjemmelavet tacos og tacosauce.
FORÅRS-FRIKASSÉ
Med kylling og asparges.
FORÅRSSALAT
Med rogn, asparges og avocado.
FRUGTSALAT MED RÅCREME
En nem og hurtig dessert med 50 % creme fraiche.
GALETTE
Med grønne asparges.
GATEAU MARCEL
Bagt chokolademousse, toppet med chokolademousse
GRÆSKAR
Når efteråret begynder at røre på sig, titter en farverig gæst frem på torvet.
GRÆSKARPIZZA
Pizza med fyld af hokkaido og svampe.
GRÆSKARSUPPE
Græskarsuppe med rød karry, granatæble & sprøde kikærter.
GRØNKÅL
Den står derude i kulden med sine store krøllede blade og sprudler af sprød energi.
GRØNKÅLSSALAT
Grønkålssalat med æbler og tranebær giver et godt modspil til julens fede mad.
HALLOWEEN
Slik eller ballade! Find søde former for bestikkelse og græskar i alle afskygninger til en (u)hyggelig Halloween.
HAVBARS
Helstegte havbars i asiatiske klæder
HELBAGT PIGHVAR
Med peberrodsblanquette, friske ærter og nye kartofler.
HINDBÆR
Man kan ikke sige snitte uden at sige hindbær
HVIDE ASPARGES MED PORCHEREDE ÆG, FJORDREJER OG HOLLANDAISE
Beviset på, at sommeren er lige rundt om hjørnet.
HØNSESALAT
Hønsesalaten, hvor der hverken spares eller spildes.
JOMFRUHUMMERE MED ROUILLE
4 personer | 20 min
JORDBÆR
En himmerigsmundfuld af sødme, saft, syrlighed og C-vitamin
JORDBÆR MED VANILJEFLØDE OG JERNURT
Den her dessert skal du lave af dine yndlingsjordbær.
KAMMUSLINGER MED PARMESAN OG TRØFFEL
Perfekt tilbehør til de fleste retter.
KARDEMOMME
Når vintermørket sænker sig gør de aromatiske frø det godt som smagsgiver i varme drikke.
KARRYSILD
Med æble og fennikel.
KARTOFFELBLINIS med stenbiderrogn
Kartoffelblinis med stenbiderrogn, syrnet fårefløde og rødløg.
KARTOFFELMOS
En klassisk kartoffelmos med smør og mælk. Ligesom den skal være.
KARTOFLER
Sommerens eftertragtede lille delikatesse
KIRSEBÆR
Sommersnack
KLASSISK BURGER
Slagtermesterens bud på en klassisk burger
KNOLDSELLERI
Knoldselleriens lidt klodsede ydre yder ikke den delikate rodfrugt retfærdighed.
KOGTE RØDBEDER
Rødbede er ikke bare en farverig fætter, men også et farverigt bekendtskab i køkkenet.
KOLDSKÅL
Et sommerhit uden lige, lavet på Arla Unikas kefir, fløde og mælk.
KONFEKTKUGLER
Med marcipan, chokolade og nødder.
KRYDDERURTER
Drys, snit og hak dig til aromatiske smagsoplevelser fra de spændstige krydderurter.
KRYDRET LAM
Med fladbrød, spidskål og hummus.
KUMQUAT MOJITO
En sommerklassiker i vinterklæder, med et klædeligt vintertwist.
KYLLINGELEVER-PARFAIT
Kyllingelever-parfait af Denny fra Omegn & Venner.
KYLLINGESUPPE
Med kokos og lime.
LAMMEKOTELETTER
Lammekoteletter med rosenkål i harissa
LAPIN SAUTÉ CHASSEUR
Ma Poule har lavet en lækker kanin-ret, der er baseret på den klassiske Lapin sauté chasseur.
LEVERPOSTEJ
Slagter Lunds originale familieopskrift.
LØG
Måske køkkenets vigtigste basisingrediens
MARCIPANBRØD
Det ultimative marcipanbrød med calvados og hasselnødder.
MARINADE TIL LAM
Prøv Yahyas lækre marinade til lam.
MAZARIN
Med fed creme fraiche og blandede bær.
MONT D’OR
Med Vin Jaune og rosmarin.
MORS DAG
Vi hylder mødrene - både dem med en sød tand, dem der har en god appetit og dem der er glade for at stå i køkkenet.
MORTENSAFTEN
Guides til den traditionelle mortensaftens menu.
NEGRONI MED BERGAMOTTO
Den klassiske Negroni med et twist.
NYE KARTOFLER MED CAVIAR OG ÆGGEBLOMME
4 personer | 30 min
NYTÅR
Torvets guide til årets sidste måltid
NØDDER
Hårde nødder at knække
OH! GLØGG
Vindergløggen fra DM i gløgg 2023
OSTESNOBRØD
Sno(oste)brød.
PANDEKAGER MED ROM
Pandekager til voksne – det er lige præcis, hvad det her er.
PASTA ALLA PUTTANESCA
En traditionel italiensk pastaret.
PASTA MED CROSTINI
En skøn italiensk pastaret.
PASTA MED MUSLINGER
Hjemmelavet pasta med blåmuslinger og grønt.
PASTA PENNE
Med chorizo, tomater og chili.
PEBERKAGER
Bliv peberkagebagemester.
PINK ‘N P
En frisk drink med vodka, granatæblejuice og tranebær-topping.
PORCHETTA MED ØLBRAISERET GRØNT
Med ølbraiseret grønt
PORRER
Smag på navnet: Slikporrer – og du vil få en lille fornemmelse af, hvad der venter.
PÅSKE
Find alt fra påskelam til påskeæg, sild, snaps og den gode øl.
RABARBER
Når rabarberen kommer på bordet er sommeren på vej
RATATOUILLE
En skøn fransk provencalsk ret.
RAVIOLI
Med svampe og trøffel i salviesmør.
RIBOLLITA
En gammel norditaliensk hverdagsret, der kun bliver bedre af at stå natten over.
RIMMET MAKREL
Med kærnemælk, mandelolie og friske mandler
RISENGRØD MED ESTRAGONSUKKER
Med grønt på toppen
RISOTTO
Med kantareller og confiterede kyllingehjerter.
RODFRUGTSUPPE
Spicy rodfrugtsuppe til kolde vinterdage.
ROMROSINER
Rom og rosiner er en fortrinelig duo.
RUMMY TONY
En frisk cocktail fra Noorbohandelen med lys rom, hyldesaft og friskpresset juice.
RØDBEDE
Der er fuld knald på farven, som er rødlilla og undertiden pink, gul eller bolsjestribet.
RØDGRØD MED FLØDE
Mormors rødgrød smagte som den her.
RØDGRØD MED RABARBER
Med rabarber, jordbær og solbær.
SALADE LANDAISE DE MA POULE
En af Edouards yndlingsretter.
SKALDYR
Menneskehedens ældste delikatesse
SOMMERBUK
Med spæde grønne sager i flødesauce
SPAGHETTI MED ’NDUJA, PALMEKÅL OG PINJEKERNER
En af hverdagens sande helte er pastaretten.
SPICY MAJSKOLBE MED COMTÉ
Perfekt til grillsæsonen, men
også til en regnvejrsdag med vinduerne åbne.
SPIDSKÅL MED GAMMEL KNAS
Nem og hurtig ret med få ingredienser.
SPINAT
Bliv stor og stærk.
SPRØD PIZZABUND
Få en lækker og sprød pizzabund.
SPRØDE BLÆKSPRUTTER
Med aioli.
STEGTE SILD
Stegte sild i eddikelage
STENBIDERROGN
En forårsbebuder af den himmelske slags pibler frem af de danske farvande.
STENBIDERROGN & STRACCIATELLA
Nordens kaviar i smuk forening med en italiensk charmør.
STRACCIATELLA
Med ærter og iberico.
SUCCOTASH
Klassisk tilbehør til Thanksgiving.
SVAMPE
I middelalderen anså man svampe for djævelskab.
SVAMPEBYGOTTO
Svampebygotto med syltede svampe og timian
SVINSK COWBOYTOAST
Svinsk snasket, svinsk meget ost, svinsk god.
SYLTEDE RØDLØG
Le Petit Vinbars marinerede rødløg.
SYLTEDE STIKKELSBÆR
Hvis du ellers kan komme forbi de stikkende torne, venter der en af sommerens lækreste godbidder.
TACOS
Med rejer og mangosalsa.
TARTE FLAMBÉE MED ASPARGES OG RØDKITOST
Den smager himmelsk og er stærkt vanedannende.
TARTIFLETTE
En frisk sommersalat med to af sommerens bebudere.
THANKSGIVING
Vi har samlet alt godt til taksigelsernes fest fra TorvehallerneKBH.
TOMATER
De dufter af sol, og smagen er himmelsk.
TOMATSALAT MED OLIVEN OG MOZZARELLA
Tomatsalat er altid et godt valg (når tomaterne er i sæson, selvfølgelig).
TONKATSU
Med spicy coleslaw.
TORSKEROGN MED SAUCE TARTARE
Sauce tartare er lykke på opskrift.
TORSKEROGN MED TORSKEROGNSCREME
Kogt torskerogn, torskecreme og stegt torskerogn.
TRANEBÆR PALOMA
En frisk Paloma med tranebær.
TRANEBÆRSAUCE
En klassisk tranebærsauce
TRØFFELSMØR
Prøv Edouards lækre trøffelsmør
TURDUCK & STUFFING
En kylling i en and, i en kalkun – alle tre udbenet, farseret og oppe i hinanden.
VALENTINSDAG
For nogen går vejen til hjertet gennem maven. Det gør den i alle fald hos torvets stadeholdere, der står klar med kærlighedserklæringer af den mest velsmagende slags.
VINTERGRYDE
Fransk vintergryde med pølse og linser.
VINTERSALAT
Med blomkål, grønkål og belugalinser.
ÆBLEGRØD PÅ GLAS
Noorbohandelen har lavet denne denne friske æbledrink.
ÆBLER
Eva lod sig friste, og det kan du også roligt gøre.
Danske æbler er i verdensklasse.
ÆRTER
Verdens bedste ærter er danske
ØSTERS MED SOYA, CHILI OG YUZU
Østers er ikke bare østers!